Арина Сабаленка демонстрира първокласен тенис на тазгодишния US Open и

...
Арина Сабаленка демонстрира първокласен тенис на тазгодишния US Open и
Коментари Харесай

Играе добре веднъж годишно, защо точно днес: Сабаленка с проява на неуважение към Кийс

Арина Сабаленка показва първокачествен тенис на тазгодишния US Open и заслужено достигна до финалния конфликт на конкуренцията, като също така има и обезпечено място под номер едно в международната класация от понеделник. В полуфиналната фаза обаче беларуската състезателка се намираше на косъм от провалянето, откакто изоставаше с 0:6 3:5 против локалната представителка Мадисън Кийс, но все пак съумя да откри сили да осъществя невъобразим поврат и да доближи до крайната победа след тайбрек в решителния трети сет.

Родената в Минск тенисистка не бе по никакъв начин удовлетворена от равнището си на показване в първата половина от срещата, като при започване на втората част отрицателните страсти я превзеха дотам, че в един от диалозите си със своя екип показва липса на почитание към своята съперничка.

Кийс таман бе осъществила пробив във втория сет и бе повела с 2:1, когато Сабаленка се насочи към мястото, където се намираха хората от нейния щаб, с цел да получи нова ракета. През това време обаче микрофоните, сложени към корта, уловиха актуалната №2 в света да неглижира противничката си.

" Тя играе добре един път в годината. Защо, по дяволите, това се случва тъкмо против мен в 1/2-финалите ", изкрещя Сабаленка, след което хвърли остарялата си ракета към своя треньор и удари едно от рекламните пана край корта. Впоследствие беларуската тенисистка показа, че е изпитвала сериозна доза напрежение в хода на дуела и се е нуждаела от метод да излее гнева си, като даже е псувала своя екип.

Aryna Sabalenka shouted at her box, losing to Madison Keys 0-6, 1-2 in the US Open semifinals.

" A stick shoots once a year, so why the fuck in the semifinals, bitch "

Respect for an opponent?
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР