Арестуваният бизнесмен Николай Банев изригна с гневен пост срещу шоумена

...
Арестуваният бизнесмен Николай Банев изригна с гневен пост срещу шоумена
Коментари Харесай

Николай Банев изригна от килията срещу Слави Трифонов

Арестуваният предприемач Николай Банев изригна с ядосан пост против шоумена Слави Трифонов. Повод за това стана снощния брой на „ Шоуто на Слави “, където в актьорската вечер бе иронизирана брачната половинка на олигарха – Евгения Банева.

Публикуваме статуса на Николай Банев:

„ Шоуто на “Слави” Тайна е за огромна част от българската интелигенция, че шоуто на Слави Трифонов от дълго време се е трансформирало в “Шоуто на Слаби”. Шоу на “псевдонародно” равнище, шоу – нискобюджетен миш-маш от обичаните преди петдесет години скечове на буфосинхронисти, циркови клоуни и имитатори. Така е, тъй като огромна част от интелигенцията превключва канала, когато види “родолюбивата”, все по-угодническа и все по-всеядна физиономия на недопуснатия до политическата глутница Шоу-Кумчо-Вълчо.

“Институцията” Слави Трифонов институционализира през годините поръчката като “остен на бутафорния водевил”. Институционализира остатъците от художествената самоинициатива като “еманация на словоблудството”, на бездарното принизяване на националните художествени и интелектуални постижения до нивото на сватбарска натрупа, преповтаряща поръчковия си репертоар до погнуса. Няма по какъв начин да бъде другояче.

Разбирам го господин Трифонов. И на него не е елементарно. Той разбираемо избира бодливото ветрило на “народната любов” пред аналната осцилация на следствения арест. Но от следствения арест ще напомня на господин Трифонов: “Неведоми са пътищата божии.” Вече сте по-трудно еластичен, уважаеми! Все по-трудно ще можете да съчетавате приятния бриз на ветрилото и привеждането пред бодлите му.

Искам да продължа с “шоуто” и отношението на нашата публицистика към Евгения Банева. Всъщност то (отношението) е по-унизително от привежданията на Слави Трифонов. Майка на три малолетни деца. Обществено известна с пиперливия си език, еманципирана жена. Свободна в мислите и изрече си. Свободна като дух, само че не и физически. От 2014-та година Евгения Банева е задържан, не от 26.10.2018г. Арестът в “луксозните” условия на дома си. Защото четири години Евгения Банева е в ареста на заключената воля; на бездействието на полицията, следствието, прокуратурата, Съда. Не мисля, че доста български юнаци биха издържали на сходен геноцид: Непрестанен телефонен тероризъм Трошене на служебни коли Палежи и пиратки в офисите ѝ Палежи на дома ѝ, в София, Напълно изгорен домът ѝ в Русалка, Унищожени пристан и басейни в “Русалка”, Подпален ресторант в Русалка, Пладнешки обир на къмпингите към Созопол и заграбено цялото имущество в тях. Заграбени над 400 дка земи на Иракли, Пълно изгаряне на служебните ѝ коли. Да не преставам ли с следствията на непривеждането на Евгения Банева?

Ще напомня единствено на господин Трифонов, че изискванията в настоящия арест на Евгения Банева не са мотив за комизъм. Тук даже красивия, прераждащ комизъм е неудобен. Условията в новия ѝ арест имат обаче и преимущества. Поне в някаква степен покачват нейната физическа сигурност: Сега най-малко за тази сигурност не се грижат частни гардове, а гардове под държавен пагон. Но дали има вяра в страната Евгения Банева? Едва ли “свободните” публицисти, респективно – господин Трифонов ще имат смелостта да я попитат. От боязън да не прихванат вибрацията на аналната арестантска болест. Я, по-добре, господин Трифонов да продължава да води високо-патриотичното си евнухско шоу. А публицистите да се занимават с по-лицеприятни и по-безопасни тематики. The show must go on!!! “, написа задържаният предприемач.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР