Арън Тейлър-Джонсън е спряган за новия агент 007. Слуховете около

...
Арън Тейлър-Джонсън е спряган за новия агент 007. Слуховете около
Коментари Харесай

Той ли ще е новият Джеймс Бонд

Арън Тейлър-Джонсън е спряган за новия сътрудник 007 . Слуховете към идващия Джеймс Бонд потеглиха предходната седмица, откакто английският таблоид The ​​Sun разгласява материал, в който се споделя, че 33-годишният английски артист е получил предложение за ролята.

The Sun заяви, цитирайки неназован източник, че Арън ще стане Бонд, в случай че пожелае. Официалната оферта била на масата и се чака единствено отговорът на артистът, твърди вестникът.
 
 Арън Тейлър-Джонсън Guliver/Getty Images

Слуховете идват след години на спекулации кой ще поеме емблематичната роля след последното присъединяване на Даниел Крейг като Джеймс Бонд в „ Няма време за умиране “ от 2021 година

Източник, осведомен със обстановката, разяснява пред CNN, че Арън Тейлър-Джонсън не е определен за ролята на Бонд. Източник от продукцията удостовери тази информация пред BBC News и отхвърли слуховете за кастинг на артиста за ролята на прословутия сътрудник 007.
 
 Арън Тейлър-Джонсън Guliver/Getty Images

Възможният кастинг на Тейлър-Джонсън докара до наклонността на хаштага #BoycottJamesBond в X , а почитателите оповестиха, че повече няма да гледат поредицата, в случай че артистът бъде определен за основната роля.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР