Apple запази традицията и отново започна своята годишна конференция WWDC

...
Apple запази традицията и отново започна своята годишна конференция WWDC
Коментари Харесай

Кои са новостите в iOS 12, която Apple подготвя за есента

Apple резервира традицията и още веднъж стартира своята годишна конференция WWDC с показване на новата версия на мобилната операционна система iOS. Тя навлиза в нейното 12-то потомство, като още веднъж дава голям брой промени, в това число и някои функционалности, които направиха дебют в новия Android P.

iPhone ще може да трие данни след неверно въведена ключова дума

Увеличава се ползата към евтините смарт телефони

Сред тях са усъвършенстваните функционалности за понижаване на напрежението. Има нов режим "Не ме безпокой ", който комбинира в себе си и Bedtime режим. Накратко, посредством тях потребителят може да си помогне да понижи времето, което прекарва в потребление на телефона си. Освен това ще се понижи и проявлението на уведомления от приложенията, като те ще могат да се ръководят интелигентно от системата или посредством въведени от потребителя настройки.

Apple завоюва дело за 538 млн. $ против Samsung

Apple и Samsung в спор какво направи iPhone революционен

iOS 12 ще има и нов панел, от който потребителят може да вижда какъв брой време е употребявал всяко от приложенията на телефона си. Подобно на Android P и iOS 12 разрешава да се поставя ограничаване на времето, през което обещано приложение може да се употребява.

Освен това Apple споделя, че iOS 12 се насочва към подобряването на продуктивността. Новата версия на мобилната платформа би трябвало да е осезамо по-бърза за работа и ще може да се употребява от iPhone 5s и нагоре.

Android P ще е най-мащабният ъпдейт от години

Microsoft сближава Windows 10 с Android и iOS

Apple споделя, че с iOS 12 приложенията ще се пускат с 40% по-бързо, а клавиатурата ще се демонстрира на екрана с 50% по-бързо. Функцията за плъзгане на екрана, с цел да се направи фотография, ще стане по-бърза със 70%.

iOS 12 ще ръководи процесора по-интелигентно. Платформата ще усилва неговата продуктивност, когато натоварването е по-голямо и ще я понижава доста, когато телефонът не се употребява, с цел да пази повече батерия.

Приложението Photos към този момент ще може да предлага функционалност за търсене тук-там, т.е. компании, музеи, събития и други Така прибавянето им като таг към дадена фотография би трябвало да стане по-лесно.

Siri има нова функционалност Shortcuts, която разрешава на приложенията да дават достъп на гласовия помощник до избрани функционалности в тях. Така те ще могат да прибавят лични изречения към Siri, които да задействат избрани функционалности на приложенията с гласова команда.

Huawei нападна висшата лига при смарт телефоните с новия P20

Nokia възражда и класиката 8110

Очакват се и повече благоприятни условия с добавената действителност посредством ARKit. Apple споделя, че работи с Adobe, Autodesk и още компании, с цел да предложи нови функционалности и приложения. Самата компания също е направила ново AR (добавена реалност) приложение, което се споделя Measure и ще е като виртуална линия.

Подобрени са и функционалностите за наставнически надзор. Родителите могат да лимитират достъпа на децата си до дадени приложения, до избран вид наличие и други Освен това могат да виджат и кои приложения децата им употребяват най-вече.

Возняк: iPhone 8 е същият като iPhone 7 и като iPhone 6

Седем малко известни обстоятелството за Apple

Направени са и голям брой други усъвършенствания "под капака ", които да подобрят стабилността на платформата и нейната сигурност. Обновени са и някои детайли в дизайна, най-много иконите на някои приложения.

iOS 12 ще направи дебют с новия iPhone през септември. Малко по-късно ще стартира да се популяризира и за останалите модели на iPhone и iPad. Както постоянно, обновлението е гратис.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР