Apple обнови своя сайт за поддръжка на iPhone и добави

...
Apple обнови своя сайт за поддръжка на iPhone и добави
Коментари Харесай

Apple посочи най-вредния навик на потребителите на iPhone

Apple обнови своя уебсайт за поддръжка на iPhone и добави информация по отношение на вярното потребление на мениджъра на приложенията. Оказва се, че би трябвало да го отваряте доста по-рядко, в сравнение с мнозина са привикнали.

Това е менюто, което демонстрира всички работещи и минимизирани приложения. Чрез плъзгане нагоре можете да „ изхвърлите “ приложението, като по този метод го пандизите – нещо, което доста притежатели на iPhone вършат постоянно, мислейки, че смарт телефонът ще работи по-бързо. Но не е по този начин.

Apple предизвестява: затворете фоново работещата стратегия от диспечера на дилемите, единствено в случай че замръзне или не работи вярно. През останалото време не би трябвало да пипате помощните стратегии във фонов режим, защото неприятният табиет за непрекъснато затваряне на всички приложения редуцира живота на батерията на iPhone и понижава неговата продуктивност.

В подтекста на тази публикация ви предлагаме още да прочетете публикацията ни за нездравословните привички, които специалистите предлагат да избягвате при работа със смарт телефона. И методите за по-продължителна поддръжка на живота на батерията на на 100% във вашия iPhone.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР