AOMEI Backupper Standard е удобна и лесна за използване програма

...
AOMEI Backupper Standard е удобна и лесна за използване програма
Коментари Харесай

AOMEI Backupper 7.0.0

AOMEI Backupper Standard е комфортна и лесна за потребление стратегия за аварийно прекопирване и възобновяване на компютърната система, за основаване цифрови копия на дисковете и дисковите дялове. AOMEI Backupper Standard употребява технологията Microsoft VSS , позволяваща основаването на всевъзможни копия по време на работа.

AOMEI Backupper предлага всички съществени благоприятни условия за основаване на надеждни аварийни копия и възобновяване на цели дискове, дискови дялове и файлове, подбрани от потребителя. Програмата е неповторима с това, че поддържа технологията VSS на Microsoft, която разрешава архивите да се правят, без да се пречи на стартираните приложения.

AOMEI Backupper може да изпраща известия по електронната поща при привършване на архивирането, основава журнални файлове, разрешава архивиране в мрежови режими, разполага с режим за прекопирване сектор-по-сектор и може да основава диск за начално зареждане, основан на Linux-ядрото. Лиценз: Безплатен (Freeware) .
Промени в AOMEI Backupper Standard 7.0.0:
1.Added „ AOMEI Cloud “: Backup files to reliable and secure cloud storage to add an extra layer of data protection and follow 3-2-1 backup rule.

2. Fixed issue: Failed to sync files larger than 4GB to ReFS partition.

3. Fixed issue: Failed to import image files when the task name already exists.

4. 4.Fixed issue: The interface of editing disk backup task displayed wrong disk used space.

Изтегли: (125 MB)
Изтегли: (125 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР