Антония Петрова яко се е окепазила с дермални филъри и

...
Антония Петрова яко се е окепазила с дермални филъри и
Коментари Харесай

Тоца се окепази с филъри, лицето й стана на бабуни

Антония Петрова крепко се е окепазила с дермални филъри и процедури, които при нея не са разкрасителни, а по-скоро с противоположен резултат. 38-годишната русокоска от дълго време прекалява с боцкането и към този момент е замязяла на жената-котка. Заради несполучливите интервенции тя наподобява даже по-възрастна, в сравнение с е в реалност.
 

От последните фотоси на Тоца в обществената мрежа се вижда, че цялото й лице е на бабуни от филърите. Кадрите са в непосредствен проект и не са доста приятни за окото, макар че някогашната миска очевидно си ги харесва, откакто ги е разгласила. В момента Петрова е в Париж с мъжа си Ивайло Батинков и се щрака като за последно пред Айфеловата кула.

Преди 13 лета Антония се окичи с купата „ Мис България ” и още тогава си завоюва прякора Мис Крокодил. Според слуховете някогашният й брачен партньор Александър Бередин я е уредил с короната. Дали поради комплекси, дали поради суетност, само че от този момент русокоската постоянно се подлага на какви ли не корекции, с цел да доближи по този начин мечтаните стандарти за хубост. Уви - безрезултатно.

Ако не друго, то най-малко персоналният живот на Тоца потръгна от този момент.



След развода с руснака Бередин тя се омъжи за повторно и наподобява щастлива с сегашния си сътрудник Ивайло Батинков. Семейството се радва на 3-годишен наследник на име Благовест.

Запознати издават, че мъжът на Антония много се е замогнал около пандемията. Компанията му „ Топ Хоспитал Сървиз ” се занимава с търговия на едро на медицински консумативи и дезинфекциращи препарати. В изискванията на коронакризата бизнесът на Батинкови процъфтява. Неслучайно фамилията изкара съвсем месец на Малдивите, а след това се скъса да обикаля из Европа. Сега съпрузите са във Франция сякаш на бизнес пътешестване, но някогашната миска не пропуща да покаже по какъв начин посещава най-луксозните бутици и заведения за хранене. Тя си купува облекла и аксесоари от последните дизайнерски сбирки, които костват хиляди левова. „ Аз обичам модата и модата ме обича! ”, това е мотото на Петрова.

Маниерът й на харчене и прекомерните хвалби в обществената мрежа обаче не се харесват на мнозина и негативите по нейн адрес не закъсняха. „ Впечатляващо разсипничество и втрещяващи демонстрации по време на чума! ”, разясняват подразнени от суетната Тоца. Вместо да озапти поривите й да се демонстрира, мъжът й Ивайло даже я насърчава и се е трансформирал в неин персонален фотограф. Прави усещане, че предприемачът освен е забогатял, а и крепко се е и ошишкал през последните 2 години . Откакто се ожени, той е зарязал всевъзможни диети и се е отдал на вкусната храна и големте порции. Батинков към този момент не може да скрие шкембето си даже под необятните тениски и ризи.

От друга страна, Петрова постоянно се хвали по какъв начин бързо си е върнала стройната фигура след раждането на сина им Благовест. Тя дори укорява всички майки, които не са съумели го създадат. Устата русокоска не пропуща опция да изтъкне, че мъжът й е „ най-хубавият, най-умният и най-старателният ”, че фамилията й е за образец, че наследникът им се развива по-бързо от връстниците си. Това, несъмнено, е мощно пресилено, защото детето демонстрира напълно естествени умения за годините си и никога не се отличава като талант, както се пробва да го изкара майка му.

Петрова нееднократно е споделяла, че изкарала извънредно лека и спокойна бременност, по тази причина била изцяло подготвена да зачене още веднъж. Даже неотдавна се появиха клюки, че е бременна за повторно, тъй като коремът й изглеждаше по-изпъкнал от нормалното. Лицето й също е подпухнало напоследък, само че този резултат се дължи по-скоро на филърите, с които се е наблъскала.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР