Антоанета Цонева от “Демократична България подаде сигнал в полицията за

...
Антоанета Цонева от “Демократична България подаде сигнал в полицията за
Коментари Харесай

ДБ със сигнал за контролиран вот от страна на ДПС - чрез подвижни секции

Антоанета Цонева от “Демократична България ” подаде сигнал в полицията за нарушавания на Движение за права и свободи с управление на избор посредством преносими секции в пазарджишкия изборен регион и по-точно общините Сърница и Батак.

“Схемите, които са пробват да разпрострат Движение за права и свободи за следен избор в този МИР, посредством основаване на преносими секции за хора с увреждания, се вършат с неистинен свидетелства за ТЕЛК и подправени епикризи. Подаваме сигнал в полицията и ще желаеме инспекция на тези документи и на ставащото в Батак и в Сърница, ” сподели Цонева в своя обява във Facebook.
 Жена от Ихтиман е арестувана при акция против пазаруването на гласове Жена от Ихтиман е арестувана при акция против пазаруването на гласове
При профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на закононарушенията против изборните права на жителите и нарушавания на избо...

В Пазарджишко Антоанета Цонева се изправя на 14 ноември против Йордан Цонев, кандидат-депутат и лидер на листата на Движение за права и свободи в региона и заместник-председател на придвижването.

“Схема е имало и преди. Резултатът е две в едно - опит да се избегне машинното гласоподаване и директен надзор на гласоподавателите за кого да гласоподават ”, споделя Антоанета Цонева на претендента на Движение за права и свободи, след което разгласява описа за срещата си с Йордан Цонев във Фейсбук и дава обещание схемите да срещнат съдбоносен отпор от страна на “Демократична България ”.

Разследване на " Свободна Европа ", оповестено предходната седмица, разкрива, че в разградския регион от разнообразни общини локални се записват като неподвижни директно преди изборите на 11 юли. Над 2500 души са поискали от управляващите да им обезпечат преносими изборни урни. Полицията в Разград по-късно е открила, че измежду тях има и такива, които “дори не знаят, че са подали заявки за гласоподаване от вкъщи си ”.

Анализ на резултатите в мобилните секции в Разградско демонстрира, че над 90% от гласувалите в тях са подкрепили Движение за права и свободи. Резултатът на придвижването за региона е малко над 45%.
 ГЕРБ за акцията в Симеоновград: Парите са снимани в друга къща ГЕРБ за акцията в Симеоновград: Парите са снимани в друга къща
Водачът на листата на ГЕРБ в Хасково Делян Добрев разяснява днешната акция на полицията против пазаруването на гласове. По време на преско...

" Демократична България " счита, че кметовете, които би трябвало да ревизират истинността на заявките за гласоподаване от домовете, не са изпълнили служебните си отговорности. А в утвърдените описи има хора, които не извършват условията за неработоспособност, на база на които ще бъдат посетени в домовете си от мобилна секция.

От Министерство на вътрешните работи водят следствие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР