Антъни Хопкинс разкри, че е бил вдъхновен да пусне своя

...
Антъни Хопкинс разкри, че е бил вдъхновен да пусне своя
Коментари Харесай

Антъни Хопкинс пуска своя ароматна колекция

Антъни Хопкинс разкри, че е бил въодушевен да пусне своя ароматна сбирка, откакто е забелязал по какъв начин другите ухания трансформират психическата му настройка.

Емблематичният холивудски артист показа сбирката парфюмна вода и аромати за дома " " в съдействие с благотворителната организация No Kid Hungry, с цел да подкрепи битката с глада измежду децата в Съединени американски щати, като в този момент разкрива повече за вдъхновението си зад неповторимите ухания.

" Ароматите са форма на медитация, те просто трансформират психическата ми настройка. Със сигурност ми оказват помощ в живописта, музиката и актьорството. Това е неразделна част от личния ми вътрешен живот ", споделя Хопкинс.

Снимка: Getty Images

Унисекс ароматът на Антъни Хопкинс съставлява композиция от сладостен бергамот, билков мускус и цитрусов портокалов цвят, за който звездата на " Мълчанието на агнетата " споделя, че му припомня за детството.

" Когато бях дете, имахме портокалово дърво в градината на вуйна ми. [Ароматът на цветчетата] ми оказа голямо въздействие и обичам аромата им ", добавя Хопкинс.

Другите артикули в сбирката включват ароматни свещи и дифузери с мирис на сандалово дърво, кехлибар или гардения тубероза, последната от които е същинска ода за Уелс - родината на Антъни Хопкинс.

" Независимо дали изсвирвам на пианото или рисувам в студиото си, ароматът основава въодушевление за успокоение и провокира необичайно възприятие на признателност ", споделя той.

Вижте повече за Антъни Хопкинс в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР