Анонимният крипто трейдър и анализатор Credible смята, че Биткойн и

...
Анонимният крипто трейдър и анализатор Credible смята, че Биткойн и
Коментари Харесай

Биткойн се готви за огромен скок – вижте какво прогнозира известен анализатор

Анонимният крипто трейдър и анализатор Credible счита, че Биткойн и пазарите на цифрови активи скоро ще доближат нови върхове, макар неотдавнашното оттегляне на BTC от $30,000.

Credible счита , че това е естествена промяна, която е част от по-дългосрочно параболично рали, и поучава своите почитатели в Twitter да не трансформират макротезата си за Биткойн поради спада от $2,000.

Той акцентира, че отдръпванията са типични и здравословни по време на прогресивен тренд. Credible предвижда, че BTC ще консолидира под $30,000, преди да пробие съпротивата си, като в средата на юли задачата е почти $45,000 въз основа на неговата графика.

Анализаторът също по този начин счита, че този интервал на консолидация може да съставлява късмет за краткосрочно надуване на цените на алткойните. Credible и преди е предполагал, че BTC може да доближи шестцифрена стойност по-рано от предстоящото и че не се намира в дълготраен мечи пазар или във фаза на акумулация.



Той не е склонен с концепцията, че актуалното рали ще завърши в диапазона $30,000-$40,000, което ще разреши шестмесечен интервал на струпване, преди Биткойн да доближи нови исторически върхове през 2024-2025 година

Credible има вяра, че спадът от $30,000 е породен от събития от вида “черен лебед ”, които са довели до под паника продажби и всеобщи ликвидации. Той твърди, че откакто Биткойн възвърне тези равнища, няма да има време за презареждане на паническите продавачи, преди цената да се насочи към над $70,000.

Към момента на писане на публикацията BTC се търгува на цена от $27,416 щатски $ с 24-часов размер от $11 милиарда.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР