Анлгия загуби първи точки в европейските квалификации след 1:1 като

...
Анлгия загуби първи точки в европейските квалификации след 1:1 като
Коментари Харесай

Украйна спря Англия пред погледа на Кабаков

Анлгия загуби първи точки в европейските квалификации след 1:1 като посетител на Украйна в дуел от група " С ", управителен от българска делегация отпред с Георги Кабаков.

Мачът се игра на безпристрастен терен в Полша поради невъзможността на домакините да играят пред родна аудитория поради военните дейности в страната. И все пак точно отборът на Сергей Ребров поведе в резултата във Вроцлав. Голът заби Олександър Зинченко, подвизаващ се в Арсенал. На терена бе Михайло Мудрик от Челси.

Голът падна след отлична многоходова офанзива, приключила с удар на бранителя от границата на наказателното поле. И въпреки всичко финалистът от последното Европейско състезание съумя да отговори още преди почивката.

Пет минути преди края на полувремето Хари Кейн впечатли с отличен извеждащ пас, намерил Кайл Уокър, а бранителят на Сити съумя да овладее, след което да стреля технично за 1:1. Бранителят стана вторият най-възрастен национал на Англия с дебютен гол, както и 450-и друг футболист, разписал се за своята татковина.

След почивката англичаните пробваха да стигнат до цялостен поврат. Букайо Сака разтресе напречната греда, а Хари Магуайър имаше искания за дузпа. Цялостно обаче играта на " Трите лъва " не спореше. Така отборът на Гарет Саутгейт загуби първи точки след успехите над Италия, Украйна, Малта и Северна Македония. Украинците остават втори със 7 пункта от 4 срещи, до момента в който Италия има победа и загуба, а по-късно в събота гостува в Скопие.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР