Рангел Бизюрев ще застане пръв за разпит по делото за

...
Рангел Бизюрев ще застане пръв за разпит по делото за
Коментари Харесай

Рангел Бизюрев бил осъждан за наркотици

Рангел Бизюрев ще застане пръв за разпит по делото за укривателство против близнаците Динкови. Това стана ясно на съвещанието пред Районен съд Пловдив, което стартира преди минути. Тримата забъркани в закононарушението бяха доведени с белезници и под засилена правосъдна защита, а за първи път след жестокото закононарушение и ареста на братята, тримата стоят един до друг. Съдът още веднъж бе огласян от крясъци „ убийци ”. Двамата братя обявиха пред магистратите, че на този стадий не желаят да дават пояснения.

В хода на делото стана ясно, че обвиненият Рангел е бил осъждан за владеене на опиати, когато е бил единствено на 20 години. Сред движимостите лица, които би трябвало да бъдат разпитани е и престъпният психолог Тодор Тодоров. Ще бъдат чути и редица свидетелски показания от служители на реда, психолози и поданици на Цалапица, заяви.

Бившият началник на Военния съд Делчо Джубелиев е поел отбраната на Рангел Бизюрев и също участва в правосъдната зала. Адвоката на близнаците е Светлана Званчева.

Днес преди делото бе извършен следващият митинг пред прокуратурата от околните на Митко. По думите на майката на убитото момче Окръжната прокуратура в Пловдив е отказала да направи нов следствен опит за убийството на Димитър Малинов от Цалапица.

" Днес се надяваме след разпитите на Рангел и останалите делото за укривателство да бъде приобщено към делото за ликвидиране. Близнаците ненапълно може да са укриватели, само че те са и съучастници в убийството. Единият брат знаем, че е участвал началото до края, другият след това е отишъл да оказва помощ, като носи лопати, мотика, кирка ", сподели пред медиите Атанаска Бакалова.

Очаквайте детайлности!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР