Английското подразделение на Nissan реализира благотворителна инициатива във Великобритания, която

...
Английското подразделение на Nissan реализира благотворителна инициатива във Великобритания, която
Коментари Харесай

Nissan с благотворителна дигитална инициатива във Великобритания

Английското поделение на Nissan осъществя благотворителна самодейност във Англия, която се показва в даряването на 3000 рециклирани компютъра на учебни заведения в страната.

Новата самодейност на Nissan е част от отдадеността на марката по вдъхновяването на учениците за просвета, технологии, инженерингови действия и математика, като новата стъпка е ориентирана към тези от подрастващите, които нямат нужната финансова опция.

" Много сме горди от това, че подкрепяме учебните заведения с тези компютри ", споделя Майкъл Джуд, шеф HR на завода на Nissan в Съндърланд. " Всички младежи би трябвало да имат достъп до компютри, с цел да подкрепят своето цифрово обучение и да получават умеене, които са нужни за модерния метод на работа ".

" Да се надяваме, че един ден ще посрещнем някой от тях в някоя от нашите кариерни благоприятни условия на Nissan във Англия, включително и наградена стратегия за стажанти в Съндърланд ", добавя Джуд.

От Nissan споделят, че дарените компютри са станали налични след възобновяване на софтуерната база в пет от комплексите на марката във Англия, и че в най-скоро време се чакат спомагателни бройки.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР