Английската футболна лига няма да предприема никакво разследването заради фалшивите

...
Английската футболна лига няма да предприема никакво разследването заради фалшивите
Коментари Харесай

Футболната лига няма да разследва Ливърпул за фалшивите положителни тестове, довели до отлагането на мача с Арсенал

Английската футболна лига няма да подхваща никакво следствието поради подправените позитивни проби на играчи на Ливърпул, довели до отлагането на първия полуфинален конфликт за " Карабао Къп " против Арсенал. През предходната седмица мърсисайдци оповестиха огромен брой инфектирани, дали позитивни резултати на тестванията, в резултат на което подготвителната база на клуба бе затворена, а упоменатият мач - отсрочен. В неделя обаче Юрген Клоп разкри, че се е оказало, че множеството проби са били подправено позитивни и единственият състезател от първия тим, който действително е инфектиран, е Трент Александър-Арнолд.

Твърди се, че някои клубове са останали недоволни от решението на лигата и са поискали в допълнение следствие,

От Ливърпул са показали доказателства за това, че са следвали протокола напълно тъкмо, тъй че от футболната лига считат, че дуелът е бил отсрочен вярно на база на информацията в съответния миг, тъй че тематиката е затворена.

Твърди се, че общо 40 играчи и членове на щаба за дали подправени позитивни резултати. След като дуелът с Арсенал е бил отсрочен, клубът е направил втора серия от PCR проби, които са посочили, че първите са посочили погрешни резултати.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР