Английската футболна легенда Пол Гаскойн се включи в дарителката кампания

...
Английската футболна легенда Пол Гаскойн се включи в дарителката кампания
Коментари Харесай

Легендата Пол Гаскойн се включи в кампанията за Гунди

Английската футболна легенда Пол Гаскойн се включи в дарителката акция по издигането на монумент на иконата на Левски Георги Аспарухов. Това заяви фенската общественост на " сините " в Лондон - " Levski Family ".

" Живеещи във Англия последователи на Левски прекараха уикенд в компанията на една от най-големите и колоритни фигури в историята освен на британския, само че и на международния футбол - Пол Гаскойн. От дума на дума те описват на Газа за Асоциация Levski Family и дарителската акция по издигането на паметника на най-великия български футболист за всички времена - Георги Аспарухов.



Впечатлен, Гаскойн взема решение да се включи. Речено - сторено! От лицензирания от FA продавач на публични ретро фланелки е закупена имитация на фланелката от международното състезание през 1990 година, с която Газа и компания стават четвърти в света 4 години преди на това място да се озове и нашия народен тим. Газа я разписва и дава особено за нашата самодейност за слагането на монумента на Гунди в РЕДУТА.

И по този начин, с помощта на нашите момчета в Лондон, имаме удоволствието да ви предложим продукт, подписан персонално от ръката на един футболен талант!

Размерът е L, а началната цена на фланелката е 150 лева

Край на търга - 25.03 в 24.00 часа ", оповестяват от " Levski Family " в страницата си във Facebook.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР