Англия и Германия завършиха 0:0 в контролна среща играна на

...
Англия и Германия завършиха 0:0 в контролна среща играна на
Коментари Харесай

Германия не успя срещу експериментален тим на Англия

Англия и Германия приключиха 0:0 в контролна среща играна на "Уембли " в Лондон. Двата отбора предложиха атакуващ, само че неефикасен футбол.

Двата отбора се впуснаха в офанзиви от първата минута, като също по този начин пресираха противника. В състава на "трите лъва " се появиха цели теп дебютанти в хода на мача.

Сане в 8-ата минута насочи рисков удар, само че неакуратен. Гостите нацелиха гредата в 20-ата минута с отдалечен удар на Лерой Сане. Само 3 минути по-късно немския отбор беше задължен да означи гол, само че Пикфорд направи чудеса от смелост. Първо Йозил пусна пас към Вернер, Пикфорд избави, добавката на Сане попадна в Джоунс, а третият удар на Дракслер мина настрана от вратата. Малко по-късно Фил Джоунс напусна терена с травма, а на терена се появи дебютантът Джо Гомес.

В 28-ата минута Рюдигер опитва мерника си от към 30 метра, Пикфорд се оправи с лекост. В края на първата част домакините натиснаха леко противника си, само че гол не падна.

През втората част още в 49-ата минута Варди можеше да изведе Англия напред, само че и Тер Стеген сподели удивителен инстикт и избави. Девет минути по-късно Хумелс избави отбора си след удар на Дайър. Англия изпусна момента да осъществя надвит гол в добавеното от рефера Рачковски време от 3 минути, само че удар от дребното наказателно поле на Джеси Лингард не откри задачата.

В последна сметка двата отбора не излъчиха победител, сигурно, разочаровайки последователите си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР