Англия и Германия спретнаха зрелищно равенство 3:3 на Уембли“ в

...
Англия и Германия спретнаха зрелищно равенство 3:3 на Уембли“ в
Коментари Харесай

Англия и Германия със зрелищно 3:3 на Уембли

Англия и Германия спретнаха зрелищно тъждество 3:3 на „ Уембли “ в последната среща на двата отбора преди Мондиала в Катар. В мача от „ Лига А “ на Лигата на нациите попаденията за „ трите лъва “ бяха дело на Люк Шоу, Мейсън Маунт и Хари Кейн. За Германия два гола означи Кай Хаверц, а един добави Илкай Гюндоган.

Срещата стартира с напън на Англия, а първото по-опасно състояние бе на сметката на Рахийм Стърлинг, който излезе самичък против Марк-Андре тер Щеген в 25-ата минута, само че ударът му беше слаб и до гол не се стигна.

Хари Кейн стреля след рикошет в 27-ата минута, само че макар че беше отблизо разстояние, ударът му не откри очертанията на вратата на Германия.

Седем минути след началото на второто полувреме Хари Магуайър извърши нарушаване против Джамал Мусиала и бе отсъдена дузпа в интерес на Германия, която бе осъществена от Илкай Гюндоган.

В 67-ата минута Тимо Вернер напредна с топката в крайници и отклони за Кай Хаверц, който стреля точно от границата на наказателното поле, с цел да удвои задатъка за Германия.

Само четири минути по-късно Рийс Джеймс центрира точно в наказателното поле, а Люк Шоу засече подаването за 1:2.

Букайо Сака комбинира с Мейсън Маунт, който овладя и означи превъзходен гол от границата на наказателното поле, с цел да изравни резултата в 75-ата минута.

В 82-ата минута Джуд Белингам бе спънат в наказателното поле. След преразглеждане от VAR, бе отсъдена дузпа в интерес на Англия. Хари Кейн застана зад топка и означи, с цел да може „ трите лъва “ да осъществят цялостен поврат в срещата.

Радостта на англичаните не бе за дълго, тъй като фрапантна неточност на вратаря Ник Поуп докара до изравнително попадение за Германия, осъществено от Кай Хаверц, който оформи крайното 3:3.

Англия отпада в „ Лига В “ на Лигата на нациите, откакто завоюва единствено 3 точки в 6 мача, до момента в който Германия остава на 3-о място в „ Група 3 “, която бе извоювана от Италия, а на втора позиция е Унгария.

Италия постави завършек на фантазиите на Унгария в Лигата на нациите. Маджарите бяха доста покрай класиране за финалите в шампионата, само че изгубиха с 0:2 против " скуадра адзура " в последния си мач в група 3 на дивизия " А " и пропуснаха шанса да продължат приказката си в шампионата.

Джакомо Распадори в 27-ата и Федерико Димарко в 52-рата минута донесоха триумфа на гостите. Джанлуиджи Донарума също имаше значима роля, откакто направи поредност от превъзходни спасявания, с които отхвърли играчите на домакините.

Така италианците завоюваха групата си и станаха третият участник във Финалната четворка в шампионата след Нидерландия и Хърватия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР