Анелия откри летния сезон и се радва на горещи емоции.

...
Анелия откри летния сезон и се радва на горещи емоции.
Коментари Харесай

Вижте Анелия без грим

Анелия откри летния сезон и се радва на горещи страсти. Фолк звездата сподели пред почитателите си в обществените мрежи по какъв начин се забавлява по време на воаяжа си в южната ни съседка Гърция. Очевидно тя знае по какъв начин да се любува оптимално на топлите дни и най-много на сантименталната си компания.

На фрагментите певицата показва супер форма и цялостно благополучие, което нямаше по какъв начин да не направи усещане на феновете и почитателите й в обществените мрежи. Те не пропуснаха да отбележат, че от дълго време не са я виждали по този начин да сияе.

Изпълнителката обаче не разкрива детайлности къде тъкмо се намира и дали е в компанията на новия мъж в живота си, с който признава: „ Човекът до мен има доста добра душа и доста ме поддържа. И двамата сме приключени персони. За мен е значимо, че е доста грижлив, а аз виждам любовта и посредством грижата “.



Публикувано от нея селфи на мъжка и женска ръка, сгънати в сърце, подсказва красноречиво, че Анелия е дружно с обичания си. Актуалната изпълнителка театралничи от яхта, облечена в бански костюм и без грим, само че със наложителната избавителна жилетка.



Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР