Андрей Слабаков изпитва неистов страх от летене в самолет и

...
Андрей Слабаков изпитва неистов страх от летене в самолет и
Коментари Харесай

Голям страх тресе Слабаков преди заминаването му в европарламента

Андрей Слабаков изпитва безумен боязън от хвърчене в аероплан и всякога се пробва до доближи до дадена дестинация по суша, употребявайки кола, трен или рейс. Това написа Lupa.bg във връзка любопитната детайлност за другояче безстрашния режисьор и новоизпечен евродепутат. Режисьорът започвал да се тресе единствено при мисълта, че земята ще бъде прекомерно надалеч от краката му.

Актьорът пиел шепа успокоителни преди да се качи в самолета, само че от време на време и това не пособие и той получавал паник офанзиви във въздуха, като се налагало стюардесите или лекари на борда да вършат всичко допустимо да го успокоят.

Влизането в политиката и заминаването му за Брюксел обаче ще наложи на Андрей Слабаков да вземе специфични ограничения за преодоляване на уплахата си от хвърчене, защото като евродепутат ще му се наложи безусловно през ден да лети из Европа и даже и да желае да пътува с кола или с рейс от София до основното седалище на Европарламента в Страсбург или до някой различен европейски град то физически времето няма да му стигне и ще бъде заставен да взима аероплан.

Така аерофобията ще се окаже същинско предизвикателство за режисьора, който стана евродепутат от гражданската квота на Вътрешна македонска революционна организация. Единият вид е той да бъде в самолета с някой непосредствен или да разчита на останалите 16 български евродепутати, с които ще пътува едновременно за пленарните сесии и съвещанията на комисиите в Екологичен потенциал да му се притекат на помощ в самолета, когато това се наложи.

Междувременно стана ясно, че половинката на Андрей Слабаков - актрисата Ернестина Шинова за благополучие не страда от аерофобия, даже в противен случай обича да лети със аероплан. След избирането на брачна половинка й за евродепутат тя даже го посъветвала да се обърне към психотерапевт, с цел да овладее страха си от самолети, защото в противоположен случай може да стане наркоман поради опиатите, които ще взима, с цел да не се тресе от честите полети през идващите пет години в Екологичен потенциал.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР