Анджелина Джоли винаги е изглеждала като перфектната майка - грижовна,

...
Анджелина Джоли винаги е изглеждала като перфектната майка - грижовна,
Коментари Харесай

Лоша майка ли е Анджелина Джоли

Анджелина Джоли постоянно е изглеждала като съвършената майка - грижовна, блага и отдадена на децата си.
 Дженифър Анистън, грижите за себе си и за какво през днешния ден е повече от Анджелина Джоли
Дженифър Анистън се смее последна

Тя или Анджелина се оправя по-добре с живота след Брад Пит

Според една от бавачките, която е била ангажирана 24 часа в денонощието с децата на Анджелина Джоли и Брад Пит обаче, актрисата не има никакъв метод да възпитава децата си и позволява доста неточности при развъждането им.

Пред списание OK бавачката, която пожелава да остане анонимна, споделя, че Анджелина Джоли непрестанно е отсъствала, поради ежедневните си задължения и работни планове. Затова и тя в никакъв случай не е прекарвала задоволително време с Мадокс, Пакс, Захара, Шайло, Нокс и Вивиан.
 Снимка 409085

Освен непрестанната липса на актрисата, съгласно бавачката Анджелина е пристрастена към консумирането на алкохол, като даже разрешавала на децата си да пият.

Бавачката твърди, че фамилията е било доста по-добре, когато Брад Пит е живял при тях. Признаваме си, че тази вест доста ни изненада, защото Анджелина в действителност има известност на прелестна майка.

Преди няколко месеца в изявление актрисата показа, че продължава да пее приспивни песни на децата си всяка вечер и че домашните задължения и образованието им са нейният главен приоритет.

Да не забравяме, че изключително откогато се раздели с Брад Пит, Анджелина Джоли непрекъснато е нападана от родственици на някогашния ѝ брачен партньор, които неведнъж се пробват да я " очернят " пред медиите.
 Анджелина Джоли, Брад Пит и защо реализираха единодушие
Малката победа на Брад Пит над Анджелина Джоли

За какво още реализираха съгласие
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР