Анджелина Джоли предизвика спекулации, че съди ФБР, за да разбере

...
Анджелина Джоли предизвика спекулации, че съди ФБР, за да разбере
Коментари Харесай

Анджелина Джоли предизвиква спекулации, че ще съди ФБР

Анджелина Джоли провокира спекулации, че съди ФБР, с цел да разбере за какво сътрудниците му са отказали да издигнат обвиняване на Брад Пит за пререканието с частния аероплан през 2016 година, което той е имал с най-големия ѝ наследник Мадоу, оповестява Dailymail.co.uk.

В новия иск, подаден от анонимна незнайна, се твърди, че проверяващото бюро е отказало на ищцата достъп до документи, свързани с следствие на изказвания, че " тогавашният брачен партньор на дамата... е упражнил физическо и вербално принуждение " над нея и децата им, до момента в който са пътували с частен аероплан " преди няколко години ".

През 2016 година, скоро откакто Джоли подава молба за бракоразвод, излиза наяве, че Пит е разследван от ФБР и обществените служби на Лос Анджелис на фона на известия, че е " упражнявал вербално принуждение и физическа разпра с децата си " на борда на частен аероплан, пътуващ от Франция за Съединени американски щати.

 

 Разследващите оправдаха 58-годишния Пит по обвиняванията в принуждение, като обявиха, че той не е направил принуждение над дете, когато се е скарал с Джоли-Пит, тогава 15-годишна, на борда на самолета. Сега се спекулира, че Джоли може да е дамата, която я съди, макар че източник, непосредствен до нея и Пит, съобщи пред TMZ, че са получили цялостния отчет на ФБР по време на развода им.

В желае се твърди, че Джейн Доу е подала многочислени претенции за копие от следственото дело на отдела с вярата да " разбере по-добре следствието на ФБР и да получи информация, нужна на децата ѝ да получат здравна помощ и съвещания за контузиите ".

Високопоставеният юрист Аманда Крамер, която съставлява ищеца, съобщи пред Politico, че клиентът ѝ е подал желае анонимно, с цел да " резервира персоналния живот на фамилията " Представителите на 46-годишната Джоли не дадоха отговор незабавно на молбата на DailyMail. com за коментар.

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР