Анджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш

...
Анджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш
Коментари Харесай

Анджелина Джоли стана домакиня

Анджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и някогашен модел. Анджелина е... към профила е оставила на назад във времето правенето на филми, с цел да стане по-добра майка. Тя посещава готварски курсове и прави елементарни неща, като да почисти след кучето, оповестява Ройтерс.
В изявление за сп. "Венити феър " актрисата и режисьор споделя, че животът й след раздялата с Брад Пит Уилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден в Шоуни и e американски... към профила е концентриран върху здравето и децата й.

"Всъщност в този момент се усещам повече жена ", споделя Джоли и добавя, че слага преди всичко фамилията.

Последният филм под нейна постановка за режима на кхмерите през 70-те, при който са починали над един милион души, бе показан в Камбоджа през февруари. Световното му разпространяване, в това число посредством компанията Нетфликс, ще бъде през септември.
Извън популяризирането на кино лентата, Анджелина Джоли споделя, че няма интерес да работи над нов филм в този момент. Тя получи настойничество на шестте й деца с Брад Пит и чака окончателното споразумяване на развода.

"Искам просто да направя подобаваща закуска и да подкрепям дома ", споделя актрисата пред "Венити феър ".
Джоли споделя, че по искане на децата е почнала да посещава готварски курсове.
"От девет месеца се пробвам да бъда в действителност добра просто като стопанка, да разчиствам кучешкото в случай че, да мия чиниите и да чета приказки за лека нощ ", споделя актрисата и добавя: "Ставам все по-добра и в трите ".

Четиридесет и двегодишната Джоли е специфичен делегат на Агенцията за бежанците на Организация на обединените нации, припомня Ройтерс.
Пред списанието тя споделя, че децата й са "много смели " след раздялата с Брад Пит.

Джоли разкрива още, че е вдигнала кръвно и е развила парализа на лицевия нерв след раздялата. Актрисата споделя, че се е възстановила с помощта на акупунктура.
Интервюто на Джоли за "Венити феър " ще се появи в септемврийския брой на списанието, който излиза от щемпел на 8 август. В сряда бе оповестено онлайн.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР