За най-специалния етап от живота на всяко пораснало дете -

...
За най-специалния етап от живота на всяко пораснало дете -
Коментари Харесай

Техномаркет прави абитуриентския бал още по-красив с примамливи предложения за зрелостниците

За най-специалния стадий от живота на всяко пораснало дете - абитуриентския бал, Техномаркет дава опция на родителите и околните им да изберат, който ще възнагради напъните и достиженията през годините на ученическата пейка.

И тъй като нощта на бала е времето младежите да се почувстват още по-привлекателни, обичаната на милиони консуматори комерсиална верига е подготвила впечатляващи оферти от уреди, които ще ги трансфорат в същински принцове и принцеси в абитуриентската им нощ.

За копринено гладка кожа Техномаркет предлага фотоепилатора на PHILIPS BRI977/00, който разполага с впечатляващите 450000 импулса, 5 настройки за светлинна сила, регулируеми съгласно вида кожа, 4 интелигентни плъгини и потенциал на батерията от 4000 MAH, единствено за 1,039 лв., или за 32.04 лева./месец на погашение с 48 вноски.

За тези, които към момента изчакват с перманентната епилация, е извънредно комфортният и ефикасен епилатор PHILIPS BRE225/00, който се предлага единствено за 54,99 лева, и има две степени на работа, миеща се епилираща глава и четка за разчистване.

Празничната нощ е съвършеният миг младите дами да показват водопад от къдрици, съвършено завършени букли или огледално прави и подредени прически. За тях е машата PHILIPS BHB887/00, която е същинска гражданска война в къдренето - просто поставяш кичура в отвора и получаваш съвършени спирали или нежни талази по технологията SenseIQ. Техномаркет предлага това домашно фризьорско украшение на изкушаваща цена от 239 лева, като градусите на работа могат да варират от 170 за най-тънките коси до 210 за съвършено изпичане на буклата. 

Добре изсушената и стилизирана коса е съвършената основа за всяка прическа, ето за какво комерсиалната верига предлага електрическата четка за коса на PHILIPS BHA735/00, която е с мощ 1000W, 3 настройки на топлота, 2 конфигурация на скоростта и три четки от натурален косъм единствено за 159 лв.

За гладка като коприна грива, Техномаркет има – пресата за коса REMINGTON S3500 единствено за 59,99 лева Тя е снабдена с керамична покритие за 4 пъти по-малко увреждане, бързо загряване, колелце за 30 разнообразни настройки, плаващи дълги плочи и автоматизирано изключване.

 

Младите господа също нямат мотив да се усещат подценени, т.к комерсиалната верига е приготвила много принадлежности за подръжка на мъжката визия. Машинката за подкастряне PHILIPS HC5630/15

може да работи час и половина без кабел, има 28 регулируеми дължини от 0,5 до 28 мм., ножчета от неръждаема стомана, литиево-йонна батерия и коства единствено 88,9 лева

 

Мултифункционалният тример 6 в 1 на PHILIPS MG3710/15 разполага с 6 инструмента, изплакващи се плъгини, калъф за предпазване, четка за разчистване и цели 60 минути работа без кабел след 16 часа зареждане на съвършената цена от 54 лева

За вас, зрелостници!

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР