Анализаторската фирма Somer“ предостави данни за най-популярните в момента серийни

...
Анализаторската фирма Somer“ предостави данни за най-популярните в момента серийни
Коментари Харесай

Недим от „Безмилостен град“ – първенец в класация

Анализаторската компания „ Somer “ даде данни за най-популярните сега „ серийни екранни двойки “ в Турция, които локалните медии незабавно тиражираха.
Първото място е заето от двойка от телевизионния сериал „ Alev Alev “/ „ Пламък “ – Хазар Ергучлу и Беркер Гювен, който сега българските фенове гледат като Недим в турската поредност „ Безмилостен град “, пише Труд.

 

„ Пламък “, който започва в Турция на 5 ноември 2020 година, е римейк на френския сериал „ Базар на благотворителността “ и споделя за избухнал пожар по време на благотворителен базар, на който участват всемирски дами от Истанбул. Много от тях умират в огъня, а други оцеляват, само че са тежко ранени. След пожара животът на оживелите се трансформира.

Беркер Гювен се превъплъщава в облика на Искендер Каябейли – любимецът на всички млади девойки със своя имидж на предстоящ огромен медиен необут.

Втора позиция в тази ранглиста заемат Арас Булут Ийнемли и Дамла Сьонмез от „ Чукур “/ “Ямата “. На трето място са Енгин Акюрек и Туба Бююкюстюн, която неотдавна се причисли към кастата „ Дъщерята на посланика “, откакто Неслихан Атагюл го напусна по здравословни аргументи.

На четвърто място са Ханде Ерчел и Керем Бурсин. Анализатори показват, че двойката е доста по-популярна в чужбина, в сравнение с в Турция. В доста страни героите от поредицата „ Почукай на вратата ми “ заемат водещи позиции.

Анализаторите акцентират още, че при класацията са взели поради известността на тези екранни двойки в обществените мрежи и в разнообразни интернет платформи.

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР