НЮ ЙОРК (AP) — Продажбите на дребно през април останаха

...
НЮ ЙОРК (AP) — Продажбите на дребно през април останаха
Коментари Харесай

Продажбите на дребно през април останаха непроменени спрямо март, тъй като инфлацията и лихвените проценти ограничиха разходите

НЮ ЙОРК (AP) — Продажбите на дребно през април останаха непроменени по отношение на март, защото инфлацията продължи да се ускорява, а нарасналите лихвени проценти направиха поемането на дълг по-обременително.

Числото следва ревизираното движение от 0,6% през март, съгласно данни на Министерството на търговията, оповестени в сряда. Той набъбна с 0,9% през февруари. Това се случва, откакто продажбите паднаха с 1,1% през януари, породени частично от неприятното време.

С изключение на цените на бензина и продажбите на коли, продажбите на дребно паднаха с 0,1%

Онлайн продажбите понижиха с 1,2%, до момента в който бизнесът в магазините за електроника е повишен с 1,5%. Продажбите в магазините за домашно обзавеждане се намалиха с 0,5%.

Данните оферират единствено непълен взор върху потребителските разноски, защото изключват неща като пътешестване и настаняване. Въпреки това в заведенията за хранене, категорията независима услуга, проследена в месечния доклад за продажбите на дребно, продажбите са...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР