Амстердам. Министерството на социалните грижи на Холандия обяви, че всички

...
Амстердам. Министерството на социалните грижи на Холандия обяви, че всички
Коментари Харесай

NewEurope: Всички мигранти в Холандия ще попълват декларации, че споделят и подкрепят ценностите на страната

Амстердам. Министерството на обществените грижи на Холандия разгласи, че всички мигранти в Холандия би трябвало да попълнят декларация, че споделят и поддържат полезностите на страната като част от своя изпит за интеграция. Новите правила, признати от горната камара на холандския парламент на 20 юни, ще влязат в действие на 1 октомври, съобщи NewEurope.
Специален курс ще среща мигрантите със стандартите, полезностите и обществените права в Холандия. След курса те би трябвало да подпишат д, че одобряват полезностите и разпоредбите на холандското общество и че дават обещание да ги почитат. „ За нас разпоредбите са явни, за новодошлите постоянно не. Затова е и значимо още от първия ден всичко да бъде изяснено “, съобщи министърът на обществените грижи Лодевик Аскер.
„ Добре пристигнали в Холандия. Холандия е конституционна народна власт. Това значи, че всеки има същите права като останалите и че всеки би трябвало да се подчинява на едни закони. В Холандия полезностите на свободата, равенството и солидарността са на централно място. Тези полезности са свързани с правата, които се отнасят и до Вас. Тези полезности могат да бъдат поддържани, в случай че всички интензивно способстват за обществото “, написа в декларацията.

Превод и редакция: Виктор Турмаков
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР