Американците гласуват на решаващи междинни избори, които могат да определят

...
Американците гласуват на решаващи междинни избори, които могат да определят
Коментари Харесай

Решаващи междинни избори в САЩ, Тръмп с „много голямо изявление“

Американците гласоподават на решаващи междинни избори , които могат да дефинират политическото бъдеще както на президента Джо Байдън, по този начин и на неговия предходник Доналд Тръмп.

Демократите са изправени пред голяма битка да се задържат в Конгреса. Президентът дефинира изборите като " определящи " за американската народна власт.
Тръмп разгласи, че ще направи " огромно изказване " след седмица, на 15 ноември, а Байдън насочи финален апел към демократите да се явят всеобщо на избори, съобщи Агенция Франс Прес.

" Силата е във вашите ръце ", съобщи Байдън на протест край столицата.

" Знаем в костите си, че нашата народна власт е в риск и знаем, че това е вашият миг да я отбраните ".

Според социологическите изследвания републиканците са на път да завладяват Камарата на представителите.

Байдън съобщи пред кореспонденти, че съгласно него демократите ще завоюват Сената. Той призна, че " ще бъде мъчно " да се резервира Камарата на представителите и че животът му във Вашингтон може да стане " по-труден ".

Ако и Камарата, и Сенатът се извърнат в алено, Байдън ще остане блокиран. Това би повдигнало въпроси за всички политики на Съединени американски щати.

Напливът от републикански представители в Конгреса ще форсира смяната в партията, която стартира след успеха на Доналд Тръмп над Хилъри Клинтън през 2016 година за президентския пост.

В Дейтън, щата Охайо, Тръмп съобщи: " Ако подкрепяте упадъка и падението на Америка , тогава би трябвало, безусловно би трябвало да гласувате за радикалните леви, луди хора ".

" Ако желаете да спрете разрушаването на нашата страна , тогава на следващия ден би трябвало да гласувате за републиканците в гигантска алена вълна ", сподели той.

Доналд Тръмп ще направи " доста огромно изказване " идната седмица. Очаква се някогашният президент да се включи в конкуренцията за Белия дом през 2024 година, съобщи Агенция Франс Прес.

Тръмп от месеци загатва, че е подготвен още веднъж да се включи в борбата.

" Без да отбивам вниманието от утрешните доста значими, даже сериозни избори... Ще направя доста огромно изказване във вторник, 15 ноември, в Мар-а-Лаго в Палм Бийч, Флорида ", сподели той пред навалица в Охайо. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР