Американското сп. Тайм обяви украинския президент Володимир Зеленски и духът

...
Американското сп. Тайм обяви украинския президент Володимир Зеленски и духът
Коментари Харесай

Списание „Тайм“ също обяви Зеленски за човек на годината

Американското сп. " Тайм " разгласи украинския президент Володимир Зеленски и " духът на Украйна " за човек на 2022 година

В материала за Зеленски се споделя за събитията, последвали съветското настъпление, и за това по какъв начин украинският държавен глава не се е уплашил и не е напуснал страната.

Разказва също по какъв начин Зеленски се е трансформирал по време на войната: " Сега, шест месеца по-късно, трансформацията е по-видима. Помощниците, които в миналото са го считали за лека категория, в този момент хвалят издръжливостта му. Дребните неща, които в миналото са го разстройвали, в този момент провокират единствено стесняване на плещи. На някои от съдружниците му им липсва остарелият Зеленски, шегаджията с момчешката усмивка. Но те схващат, че в този момент той би трябвало да бъде друг, по-твърд и ням за разпръскване, тъй като в противоположен случай страната му може да не оцелее ", се споделя в материала.

Преди броени дни Зеленски бе разгласен за персона на годината и от в. " Файненшъл Таймс ".

Според изданието той се е трансформирал в водач на демократичния свят в световната битка против авторитаризма, която може да дефинира хода на този век. Той е огледалният облик на измисления елементарен човек, трансформирал се в президент, който той изигра в хитовия язвителен ефирен сериал " Слуга на народа ", който го изстреля към славата. Той е също по този начин антитеза на съветския президент Владимир Путин, прикрит в Кремъл, чиято фикс идея за възобновяване на империята коства живота на десетки, а може би и стотици хиляди хора, написа " Файненшъл Таймс ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР