Американският тенисист Тейлър Фриц има солидно подкрепление зад гърба си

...
Американският тенисист Тейлър Фриц има солидно подкрепление зад гърба си
Коментари Харесай

Момичето, което вдъхновява Тейлър Фриц

Американският тенисист Тейлър Фриц има солидно подкрепление зад тила си по време на мачовете. Неговата спътница в живота Морган Ридъл несъмнено прави усещане, когато се появи в ложата му.

По време на шампионатите в Съединени американски щати тя постоянно може да бъде видяна до своята половинка.

Двамата се срещат за първи път в онлайн приложение за запознанства през 2020 година. Тя се преместила в Лос Анджелис в пика на COVID-19 епидемията, по тази причина влиза в уеб страницата, с цел да откри хора, с които да контактува. И по този начин се среща с тенисиста.

„ Тъй като беше по време на COVID-19, нямаше отворени заведения за хранене, нито питейни заведения, тъй че поръчахме суши. Отидохме при него и го накарах да гледаме филм на ужасите. Не знам за какво избрах този филм за първото си показване пред чужд човек, в действителност не знам. Мисля, че го травмирах малко с това “, споделя русокосата хубавица.

Те не крият, че макар че двамата непрекъснато пътуват дружно, към момента не съумяват да честват или да се забавляват, защото и двамата са заети с кариерите си.

„ Това е една негативна страна, че не можем в действителност да честваме триумфите или празниците “, споделя още Ридъл.

Красавицата израства в Минеаполис, Минесота, само че фантазията ѝ е да отиде в Ню Йорк.

„ Израснах с хокей, цялото ми семейство обича хокея. Ников в Минесота не играе тенис “, майтапи се тя, добавяйки, че в действителност не си пада по спорта.

„ Аз персонално обичах повече театъра и дебатите в учебно заведение, а не атлетиката “, изясни тя.

Желанието ѝ постоянно е било да може да си разреши повече неща, от това, което е имала в детството си.

„ Бях едно от тези девойки, които бяха захласнати от видеоклипове за пътешестване до Бали и сходни неща. Но аз растях в по-ниско равнище от междинна класа в Минесота. Никога не съм вярвала, че ще мога да видя света по този метод “, споделя още Морган Ридъл.

През 2029 година тя приключва образованието си, като се дипломира с бакалавърска степен по британски език и литература. След това натрупва опит в разнообразни промишлености, в това число маркетинг, връзки с обществеността, обмисляне на събития и медии. Днес се смята за инфлуенсър.

Въпреки натоварените си графици Фриц и Ридъл са намерили метод да прекарват време дружно, като в същото време резервират персоналното пространство. Те обожават да пътуват дружно, а наличието ѝ на тенис шампионатите постоянно дава спомагателна страст за почитателите, а и въодушевява самия Фриц.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР