Отборите на Лудогорец и Крумовград направиха зрелищно равенство с шест

...
Отборите на Лудогорец и Крумовград направиха зрелищно равенство с шест
Коментари Харесай

Лудогорец ще почака за 13-та си поредна титла след зрелищно равенство с Крумовград

Отборите на Лудогорец и Крумовград направиха зрелищно тъждество с шест гола - 3:3 в мач от първия плейофен кръг на първата шестица в Първа лига. В продължение на четвърт част Лудогорец се виждаше като първенец за 13-ти следващ път, защото бе отворил разлика от преследвача ЦСКА от 12 точки, четири кръга преди края и с доста по-добри индикатори в директните мачове, само че автогол на Антон Недялков в 89-та минута отсрочи празненствата на " орлите ". Това бе 13-ти следващ мач на Крумовград без загуба в шампионата.



Първият удар към една от двете порти бе на Рик Джонатан за домакините, само че вратарят Янко Георгиев улови топката.

Крумовград отговори с рискова контраофанзива, с която откри резултата. Серкан Юсеин бе изведен отдясно и пусна изострен пас в наказателното поле, който бе засечен от придвижване от голмайстора на отбора Александър Колев, който с левия крайник прати топката неспасяемо в долния десен ъгъл на Серджио Падт.

В 26-та минута Крумовград поведе с 2:0. Атаката още веднъж мина отдясно, като Луан смъкна с глава топката на Серкан Юсеин, който от въздуха я вкара във вратата. В първия миг реферите отсъдиха засада, само че след обзор със системата за видео наблюдаване попадението бе прието.



Втората част стартира вихрено за " орлите ". В 49-та минута Педро Нареси пусна разсичащ пас през центъра към Рик Джонатан, който изпревари бранител и промуши топката под плонжа на Янко Георгиев за 1:2.

Пет минути по-късно Отново Рик Джонатан завоюва дузпа за Лудогорец, откакто бе свален от Лукас Сантана. Оливие Вердон застана зад топката и изравни с удар под плонжа на Георгиев.

В 75-та минута първенците стигнаха до цялостен поврат. Янко Георгиев избави опит на съотборника си Клайдер Машедо да избие центриране, само че топката остана в игра и притичалият Руан Крус я вкара в опразнената врата - 3:2.



Драмата се случи в последната минута на постоянното време, когато резервата на гостите Октай Юсеин бе изведен отдясно и центрира, а Антон Недялков в желанието си да почисти топката хвана в крачка вратаря Серджио Падт и си вкара автогол в близкия ъгъл.

Така Лудогорец остави празненствата за идващия дуел, когато отборът от Разград посреща ЦСКА вкъщи в пряк конфликт.

Крумовград, които се намират на шестата позиция с актив от 45 точки, одобряват Локомотив Пловдив в идващия си мач.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР