Спортният директор на Германската футболна федерация Руди Фьолер може да

...
Спортният директор на Германската футболна федерация Руди Фьолер може да
Коментари Харесай

Легендата Фьолер с мнение за треньора на Байерн Мюнхен

Спортният шеф на Германската футболна федерация Руди Фьолер може да си показа Ралф Рангник на треньорския пост в Байерн Мюнхен, написа организация ДПА.

" Смятам го за безспорен топ треньор, футболен специалист, който постоянно е имал огромен триумф с метода, по който води тимовете си ", съобщи Фьолер пред Welt TV.

Ралф Рангник е любимец за правоприемник на Томас Тухел отпред на Байерн. Фльолер има вяра, че това " сигурно би било чудесно решение ".

Рангник е селекционер на националния отбор на Австрия сега и има контракт до 2026 година. Той към този момент удостовери за контакта с управлението на баварците.

Ако Юлиан Нагелсман не бе удължил договора си с Германската футболна централа, с цел да остане отпред на държавния отбор на страната, Руди Фьолер би бил в ролята на търсещ нов старши треньор. Той не сподели, че Рангник би бил претендент, само че съобщи, че " в последна сметка, виждайки имената, които са дискутирани в Байерн, доста от тях са същите ".

Членът на Борда на Байерн Мюнхен Макс Еберл разяснява, че клубът няма да вземе решение кой ще размени Тухел преди мача от полуфиналите в Шампионската лига против Реал Мадрид във вторник./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР