Американският президент Доналд Тръмп е прекарал 25% от времето си

...
Американският президент Доналд Тръмп е прекарал 25% от времето си
Коментари Харесай

Доналд Тръмп прекарва една четвърт от мандата си, играейки голф

Американският президент Доналд Тръмп е прекарал 25% от времето си в игра на голф, сочи изследване на Washington Examiner за първата година на президента. Близо 80 дни през годината Тръмп е бил на едно от своите голф стадиони Бедминстър в Ню Джърси или в имението му във Флорида Мар – а – Лаго.

Преди да заеме поста Тръмп постоянно подлагаше на критика предшественика си Барак Обама, че играе голф, до момента в който има значими проблеми за решение. " Можете ли да повярвате, че след всички проблеми, пред които се изправя Америка, президентът Обама прекарва времето си, играейки голф ", написа Тръмп в " Туитър " през 2014 година и добави, че 44-ият президент е по-лош от Джими Картър.

През април стана ясно, че три месеца след встъпването си в служба Тръмп е направил повече визити на игрището за голф от Обама за същия интервал. Въпреки това гласоподавателите на президента продължиха да настояват, че Обама е правил по-чести почивки.

Сред сътрудниците на Тръмп са някои от международните водачи, както и много известни голфъри. През годината той беше видян да играе със сенаторите от републиканците Линдзи Греъм и Ранд Пол, както и с японския министър председател Шиндзо Абе.

В деня след Коледа, Тръмп още веднъж беше на игрището. Той се изправи против сенатора от Републиканската партия Дейвид Пърдю, прочут като един от най-хубавите голфъри в Конгреса. Партньори им бяха актуалният играч Брайсън Дешамбю и някогашният Дейна Кайгли.

Освен визитите на игрището за голф, изследването демонстрира, че Тръмп прекарва 33% от времето си в своите частни парцели, което му оставя още по-малко благоприятни условия да се занимава с държавните каузи.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР