Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и

...
Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и
Коментари Харесай

Тръмп: Ще видим как САЩ ще отвърнат на Северна Корея

Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила, запитан от кореспонденти дали възнамерява да нападна Северна Корея поради нуклеарния й опит, отвърна: "Ще забележим ". Тръмп даде този къс отговор на излизане от черква във Вашингтон преди плануваното за през днешния ден съвещание на Съвета за национална сигурност, съобщи ДПА.

Служител на американското разузнаване, поискал да остане неизвестен, сподели, че Съединени американски щати нямат съображение да се съмняват, че Северна Корея в действителност е тествала "съвременен нуклеарен механизъм ", заяви Ройтерс.

Ще е належащо още известно време, с цел да се направи цялостен разбор на мощта на гърмежа и на вида взривено устройство, означи в това време той.

По-късно Доналд Тръмп написа в Туитър, че Съединени американски щати обмислят да прекратят всевъзможни търговски връзки със страните, които вършат бизнес със Северна Корея, оповестиха международните информационни организации.

Пхенян през днешния ден разгласи, че е направил сполучливо тестване на водороден заряд, който може да се употребява като бойна глава за междуконтинентална балистична ракета. Това провокира остра реакция от страна на интернационалната общественост.

Финансовият министър на Съединени американски щати Стивън Мнучин назова държанието на Пхенян "абсолютно неприемливо " и сподели, че приготвя нови наказания против Северна Корея.

Тръмп свика среща на съветниците си по въпросите на националната сигурност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР