Американският президент Джо Байдън определи като грешка плана за данъчни

...
Американският президент Джо Байдън определи като грешка плана за данъчни
Коментари Харесай

Байдън: Планът на Тръс за намаляване на данъците беше грешка насред световна инфлация

Американският президент Джо Байдън дефинира като " неточност " проекта за данъчни съкращения , от който английската министър-председателка Лиз Тръс се отхвърли . Той също по този начин изрази паника, че фискалните политики на други страни могат да навредят на Съединени американски щати на фона на " международна инфлация ", съобщи Асошиейтед прес.

Според Байдън е " можело да се планува " това развиване на обстановката, при което Тръс беше принудена тази седмица да се откаже от проекта за доста понижаване на налозите, който провокира ужас на международните финансови пазари.

Изказването му представляваше необикновена рецензия от президент на Съединени американски щати към вътрешнополитически решения на един от най-близките американски съдружници.

" Не бях единственият, който мислеше, че това беше неточност ", сподели Байдън по време на посещаване в щата Орегон. " Не съм склонен с тази политика, само че това зависи от Англия ", съобщи той.

Президентът сподели, че не се тревожи за силата на $. По негово мнение американската стопанска система е извънредно мощна.

" Тревожа се за останалата част от света " съобщи той. " Проблемът е неналичието на стопански напредък и постоянна политика в други страни ", сподели Байдън.

" Става дума за международна инфлация, това е съществено ", съобщи президентът на Съединени американски щати.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР