Американският политически наблюдател и икономически анализатор Лорънс (Лари) Къдлоу е

...
Американският политически наблюдател и икономически анализатор Лорънс (Лари) Къдлоу е
Коментари Харесай

Тръмп избра консервативен анализатор от Си Ен Би Си за главен икономически съветник

Американският политически наблюдаващ и стопански анализатор Лорънс (Лари) Къдлоу е приел поста основен стопански консултант на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, заяви нощес Белият дом, представен от ДПА и Българска телеграфна агенция.

Говорителят на Белия дом Сара Сандърс разгласи публично, че Къдлоу е приел поста. По-късно изказване имаше и от американския президент Доналд Тръмп, който написа в " Туитър " по отношение на назначението, че " Страната ни ще има доста години Голям Икономически и Финансов Успех. "

Предишният стопански консултант Гари Кон подаде оставка поради новите американски мита върху вносната стомана и алуминий, напомня ДПА.

Къдлоу е закостенял медиен анализатор на телевизия Си Ен Би Си, който е служил като всекидневен консултант на Тръмп по стопански въпроси.

Вчера Къдлоу съобщи, че Китай е заслужил изострен отговор от Съединени американски щати и други страни по отношение на търговията, съобщи " Ройтерс ". " Китай от дълго време не играе по разпоредбите ", съобщи новият консултант, наблягайки, че не обича митата. Той добави, че се надява да бъде основана коалиция от страни, които да се опълчват на Китай в търговията.
Според Къдлоу митата няма да навредят на стопанската система на Съединени американски щати като цяло.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Президентът Тръмп (695)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР