Американският медиен гигант ESPN направи интервю с вратар по време

...
Американският медиен гигант ESPN направи интервю с вратар по време
Коментари Харесай

ESPN интервюира вратар по време на мач

 Киево подвига цените на билетите за мача с Юве поради Роналдо  След Роналдо Ювентус притегли и
Американският медиен колос ESPN направи изявление с вратар по време на мач. Брад Гузан, който пазеше за сборния тим на звездите на МЛС в другарски мач против Ювентус, беше с микрофон и слушалка.

От студиото на медията се свързаха с него и му задаваха въпроси до към 20-ата минута на шоуто в Атланта. Интервюто в разгара на срещата провокира доста разяснява в обществените мрежи.



Иначе италианският хегемон надделя след дузпи сборният тим на звездите на МЛС в другарски мач, изигран на стадион " Мерцедес Бенц " в Атланта. В постоянното време дуелът приключи 1:1, а при дузпите подопечните на треньора Масимилиано Алегри се постановиха с 5:3.

Торинци откриха резултата в 21-ата минута с попадение на 21-годишния нападател Андреа Фавили, който се възползва от подаване на Матеус Перейра и се разписа с глава от близко.

Само пет минути по-късно противникът изравни с гол на Мартинес след групова неточност в защитата на Ювентус. При дузпите " бианконерите " бяха безгрешни, до момента в който за селекцията на МЛС пропусна Брадли Райт-Филипс.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР