Американският автомобилен гигант GM анонсира изключително амбициозни планове за развитие на глобалното

...
Американският автомобилен гигант GM
анонсира изключително амбициозни
планове за развитие на глобалното
Коментари Харесай

GM лансира 30 нови електромобила до 2025 година

Американският авто колос GM анонсира извънредно амбициозни планове за развиване на световното си портфолио, които плануват отделните подразделения и марки на компанията да стартират продажбите на 30 нови електрически коли до 2025 година. Според официалното изказване на компанията, през следващите пет години ще бъде направена инвестиция от 27 млрд щатски $ в разработката и лансирането на изцяло електрически и самостоятелни коли.

Повече от 60% от новите електрически модели на GM ще бъдат притежание на североамериканските консуматори, като те ще могат да избират сред предложения от марките Cadillac, GMC, Chevrolet и Buick, които ще отговорят на разнородни нужди- от предложения за работа, през спортни модели, до фамилни разновидности.

Основен акцент в електрическата офанзива на GM ще бъде батерийната система , която при лансирането си на пазара ще предложи няколко разновидността по повод на капацитета, включително и подобен, който обещава самостоятелност от над 700 километра.

По отношение на батерийна си технология Ultium, от GM разясняват, че нейното второ поколение, по което към този момент се работи, ще предложи двойно нарастване в капацитета на детайлите, както и цена, която ще бъде с 60% по-достъпна от актуалните предложения.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР