Джон Кипке от Мичиган, САЩ, сподели снимка с група ловци

...
Джон Кипке от Мичиган, САЩ, сподели снимка с група ловци
Коментари Харесай

Призрак над дете беше уловен със скрита камера след погребение

Джон Кипке от Мичиган, Съединени американски щати, показа фотография с група ловци на духове, за която се твърди, че демонстрира призрачна фигура, гледаща към спящо дете. Снимката е направена месец след гибелта на дядото на момчето. Мъжът сподели снимката във Фейсбук.

Зловеща фотография, направена от домашна охранителна камера, демонстрира сенчеста фигура, за която се твърди, че се надвисва над спящо дете. Мъжът откри този кадър през август 2022 година

" Не съм сигурен какво е, само че една от вътрешните ми камери го записа. За страдание вътрешната система не влиза в режим на видео, а единствено прави фотоси на придвижване и тон. Доколкото ми е известно, в никакъв случай не са се свързвали с мен Неземни сили или не се случваха странни неща, само че аз пребивавам в 100-годишна селска къща, също така, това е моят минимален наследник, просто ми се стори забавно.

Джон сподели, че има пет камери в къщата си, само че единствено една е уловила призрачна фигура. Тя направила единствено една фотография. Той също по този начин загатна, че дядото на момчето е умрял през юли 2022 година, месец преди датата, показана на фотографията.
 Призрак, уловен от скрита камера, призрачна фигура, нереален взор към детето, фантом в къщата, фантом, контур, Силуетът на фотографията нашумя в обществените мрежи Снимка: Фейсбук
Потребителите на Фейсбук побързаха да споделят своите теории за призрачната фигура:
„ Прилича на благородник. Виждат се очертанията на тялото му, главата, раменете, ръцете му “; " Прилича на стара жена с къса тъмна коса, облечена в домашна дреха? Изглежда, като че ли гледа дете " ;„ Уау. Не виждам мъж като другите хора. Виждам жена с черна коса и рокля в жанр 40-те или 50-те години. Тя има престилка върху нея. Но да, тя гледа сина ви. Лицето й също е замъглено, с цел да видите някакви детайлности, само че тя наподобява има къса, къдрава коса. " Други консуматори на Фейсбук обаче бяха по-скептични.
„ Прилича на леке ​​върху обектива “, „ Прилича ми на мъгла “, „ Размазване при придвижване “, пишат те.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР