Американският автомобилен гигант General Motors обяви плановете си за изграждането на повече

...
Американският автомобилен гигант General
Motors обяви плановете си за изграждането
на повече
Коментари Харесай

General Motors обещава нови 40 000 зарядни станции в САЩ и Канада

Американският авто колос General Motors разгласи проектите си за изграждането на повече от 40 000 зарядни станции на територията на Съединените Американски Щати и Канада.

Новата самодейност, която е част от стратегията за електрификация на автомобилната компания, се чака да стартира през идната година и предвижда построяването на зарядни станции, които да са налични както за клиенти на General Motors, по този начин и за всички ползватели на електрически автомобили.

Успордено с този анонси, от General Motors споделят, че стартират предлагането на нова линия зарядни съоръжения Ultium, в която са включени три модела- базов (11.5 kW/48-amp) и два първокласни (11.5 kW/48-amp и 19.2 kW/80-amp). Всеки един от тях разполага с Energy Star сертификат, както и с Bluetooth и Wi-Fi свързаност, и идва с опция за обновяване на софтуера чрез дистанционни ъпдейти. Двата луксозни модела разполагат с сензитивен на допир екран и камера.

Благодарение на специфичното приложение за мобилен телефон, новите Ultium зарядни станции на GM ще дават опция за програмирането на начало и край на зарядния развой, ще пазят данни от предходните зареждания и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР