Американският актьор Джордж Клуни не е напускал дома си от

...
Американският актьор Джордж Клуни не е напускал дома си от
Коментари Харесай

Джордж Клуни вече не излиза

Американският артист Джордж Клуни не е напускал дома си от март, тъй като се опасява, че неговият боледуващ от астма наследник може да се болести с .
Клуни показа, че двамата с Амал са късметлии, тъй като имат огромна извънградска къща.
Двойката отглежда близнаците Александър и Ела, които са на 3 годинки. Момченцето има астма и може да има затруднения, в случай че не дай си Боже се болести с COVID-19.
 Хоспитализираха Джордж Клуни - измършавял с 13 кг поради роля (ВИДЕО) Хоспитализираха Джордж Клуни - измършавял с 13 кг поради роля (ВИДЕО)
Джордж Клуни е бил приет в болница с панкреатит, откакто е свалил близо 13 кг за идния си филм „ The Midnight Sky&ld...
„ Тази година беше сложна за всички. Тя стартира неприятно и по този начин продължи до наскоро “, показа артистът в изявление за „ Гардиън “.
„ На мен ми провървя. Изглежда, кариерата ми бе задоволително сполучлива, тъй като в последна сметка пребивавам в доста необятен дом. Имаме опция да се разхождаме “, добави Клуни.
Холивудският разбивач на женски сърца се пробва да откри баланс сред устрема да отбрани децата си и да им даде опцията да вършат неточности.
Съпругата на Клуни, Амал, е правист и се занимава със отбраната на човешките права. Тя подари Джордж с близнаци през 2017 година Двамата подписаха брак в сантименталната Венеция през 2014 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР