Американските компании, които напуснаха руския пазар, търсят начини за скрита

...
Американските компании, които напуснаха руския пазар, търсят начини за скрита
Коментари Харесай

Yeni Safak: Американските компании търсят начини за тайна търговия с Русия през Турция

Американските компании, които напуснаха съветския пазар, търсят способи за скрита търговия с Русия през Турция, заобикаляйки глобите. Това оповестява вестник Yeni Safak, базирайки се на източници в турските бизнес среди.

По сведения на изданието, американски предприятия оферират на турски компании да водят взаимен бизнес против избрана комисиона. Както показват представители на турските бизнес среди, през последните месеци е имало много повече сходни оферти.

Уточнява се, че американските компании закупуват артикули от Русия по маршрута Русия-Турция-Дубай-САЩ, като доста интернационалните компании със седалище в Съединени американски щати са привлекли за това свои филиали, основани в свободните зони на Дубай.

„ Когато вършат взаимно комерсиално предложение на турски компании, американците прибягват до този способ за покриване на загубите си на съветския пазар, който се постанова да напущат “, отбелязва вестникът.

В материала се споделя, че главно американските предприятия се интересуват от закупуването на съветски нефтохимически артикули, минерални горива, благородни метали и камъни, зърно, желязо и стомана, торове и неорганични химикали, водни артикули и алкохолни питиета. Отбелязва се, че налагането на наказания от Европейски Съюз и Съединени американски щати " сложи в мъчно състояние " и хиляди западни компании.

Водещите капиталови банки чакаха, че Русия ще претърпи съществени стопански вреди след глобите, наложени на Москва. Но съветската стопанска система се оказа по-силна от предстоящото, което накара доста анализатори да преразгледат прогнозите си, написа Business Insider.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР