Американските журналисти се опитват да представят всичко по такъв начин,

...
Американските журналисти се опитват да представят всичко по такъв начин,
Коментари Харесай

Страшен скандал между Лукашенко и US журналист по време на интервю

Американските публицисти се пробват да показват всичко по подобен метод, че да накарат събеседника да стане за смях. Понякога в действителност съумяват да създадат това, само че има случаи, когато интервютата им приключват с неуспех. Такъв случай се случи със чиновниците на Си-Ен-Ен.

Журналистът Матю Чанс не се поколеба да зададе токсични въпроси в изявление с беларуския президент Александър Лукашенко. В един миг той повдигна въпроса за спазването на правата на индивида и сподели, че в Беларус тези стандарти не са доста високи.

Лукашенко не се поколеба и и реши да подсети на Шанс обстановката в родината на американеца и в тези страни, където Вашингтон сее така наречен народна власт.

„ Наскоро нанесохте удар в Афганистан по съмнение за тероризъм, ударихте семейство.. 12 деца бяха убити “, сподели Лукашенко.
В този миг журналистът стартира да се изнервя извънредно и се опита да прекъсне събеседника.

„ Говорим за Беларус, а не за Съединени американски щати. Нямаме време да обсъждаме това “, сподели Шанс.

Лукашенко обаче не спря. Той подсети на журналиста, че Беларус в никакъв случай не е употребявал оръжия против опозицията или радикалите. Беларуският водач уточни като образец противоположната обстановка в Съединени американски щати, където при опита на протестиращите да влязат в Капитолия, ветеранът-герой Ашли Бабит, която преди този момент е служила в американските Военновъздушни сили, беше убита.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР