Американски гражданин, издирван в Съединените щати за извършване на престъпления,

...
Американски гражданин, издирван в Съединените щати за извършване на престъпления,
Коментари Харесай

Хванаха американец в Румъния, основал организация за върховенство на бялата раса

Американски жител, търсен в Съединените щати за осъществяване на закононарушения, свързани със скрит план и образуване на протест, който е един от създателите на организация в Съединени американски щати, поддържаща идеологията за предимство на бялата раса, е бил хванат в Букурещ, съобщи Аджерпрес, базирайки се на известие на Главния инспекторат на Румънската полиция.

" На 29 март служителите на реда от Дирекцията за престъпни следствия - Служба " Издирвания " и бойците от Службата за намеса и специфични акции са заловили в град Букурещ мъж на 33 години, американски жител, разгласен за интернационално търсене от американските управляващи за осъществяване на закононарушения, свързани със скрит план и образуване на протест ", се показва в известието.

Съдия в Апелативния съд в Букурещ е решил мъжът да остане в предварителния арест предвид на екстрадицията му.

Американските управляващи са предали искане за екстрадиция на американския жител от румънски генезис, в което излиза наяве, че в интервала декември 2016 година - октомври 2018 година в централния окръг на щата Калифорния и в други елементи на Съединени американски щати мъжът е взел участие в заприказва с други лица да участват на манифестации с политически темперамент и да употребяват бойни тактики и физическо принуждение против лица и групи, които не поддържат тяхната идеология.

Смята се, че обвиненото лице е един от създателите на организация, идеологията за господство на бялата раса, която се е представяла обществено като група, готова за битка и обявяваща се за ново супремасистко националистическо придвижване.

Мъжът ръководел подготовката по смесени бойни изкуства на членовете на придвижването и взел участие в два политически митинга, на които упражнил експанзия против други лица, в това число полицейски чиновник.

" Също по този начин дружно с други представители на придвижването е разгласил онлайн видеоклипове и изображения, показващи по какъв начин правят бойна подготовка за ръкопашен пердах, както и изображения и видеоклипове, в които правят експанзия против други лица по време на политически мероприятия, съпроводени от обръщение в поддръжка на идеологията за господство на бялата раса ", показва румънската полиция.

След залавянето мъжът се е явил пред прокурор от прокуратурата към Апелативния съд в Букурещ, който е разпоредил задържането му, а арбитър от Апелативния съд в Букурещ е решил на 30 март той да остане в предварителния арест за екстрадиция.

В момента американският жител се намира в ареста на Главната дирекция на полицията в Букурещ.

Телевизия Диджи 24 добавя, че служителите на реда са имали информация, че търсеният мъж е рисков и по тази причина са поискали помощ от специфичните елементи. Те разкрили обвинения в спортна зала в Букурещ.

Мъжът се укривал в региона на Балканите през последните години, като бил забелязван в Сърбия и България, само че не могъл да бъде хванат до момента, твърди малкия екран.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР