Американската риалити звезда Ким Кардашиян потвърди, че с нейния съпруг

...
Американската риалити звезда Ким Кардашиян потвърди, че с нейния съпруг
Коментари Харесай

Ким и Кание признават, че планират да увеличат семейството с още едно бебе

Американската риалити звезда Ким Кардашиян удостовери, че с нейния брачен партньор Кание Уест вършат опити за трето дете.
 
В изявление за " Hollywood Reporter ", тя бе запитана дали има проекти за увеличение състава на фамилията си.
 
Ким Кардашиян е щастлива да бъде майка (СНИМКА)

" Надявам се ", отговори Ким. " Определено опитваме ", добави 36-годишната брюнетка.
 
Двамата към този момент са родители на две деца - Сейнт и Норт. Наскоро Ким показа, че целите й радикално са се трансформирали след раждането. Тя пусна фотография в блога си през вчерашния ден във връзка Националния ден на сина и дъщерята и написа:
 
Ким Кардашиян не устоя на виртуалното отшелничество (СНИМКА/ВИДЕО)

" Децата трансформират всичко по най-хубавия вероятен метод. Благодаря на моите бебета, че ме избраха и ми разрешиха да бъда майка им ". След това звездата показа трите най-важни урока, които е научила от майчинството - обич, самообладание и безкористност.
 
Ще се развеждат ли Ким Кардашиян и Кание Уест?

" Изпитвам такава безусловна обич към децата си. Винаги ще ги обичам и ще ги поддържам във всичко, което те избират в живота. Възможно е да има възходи и падения с децата, само че без значение от това, постоянно узнавам толкоз доста. Да бъда майка е най-важната ми работа. Всеки ден узнавам нещо ново от тях и се усещам благословена, че мога да чувствам всички тези дребни моменти в живота ", написа американската звезда. По тематиката Ким Кардашиян е щастлива да бъде майка (СНИМКА)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР