Американската компания за електрически автомобили Tesla е информирала служителите си

...
Американската компания за електрически автомобили Tesla е информирала служителите си
Коментари Харесай

Tesla временно спира производството на Model S и Model X

Американската компания за електрически коли Tesla е уведомила чиновниците си в своя цех във Фремонт, Калифорния, че работата на линиите за произвеждане на електрическите автомобили Model S и Model X ще бъде прекъсната сред 24 декември и 11 януари. Това излиза наяве от имейл, прегледан от Си Ен Би Си.

На чиновниците, които работят по производството на тези коли, е бил препоръчан заплатен отпуск за една седмица, които да покрие 18-дневния интервал на затваряне на линиите. Те също по този начин ще получат възнаграждение за някои от празничните дни. Служителите са били призовани да вземат 5 планувани и 5 непланирани дни отвън работа, само че те са получили и опцията да си намерят работа в други елементи на завода.

Работниците са били насърчени да  „ доброволстват “, с цел да оказват помощ за доставките на колите до клиентите на компанията в интервала на прекъсване на производството.

В обособен имейл, изпратен до цялата компания в петък, основният изпълнителен шеф на Tesla Илон Мъск написа, че „ компанията има щастието да бъде изправена през това тримесечие пред позитивния проблем търсенето да бъде по-високо от предлагането “. Той прикани чиновниците да усилят производството до колкото е допустимо през останалата част от тримесечието.

Затварянетона линиите за Model S и X допуска, че това високо търсене не се отнася за по-старите модели на компанията.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР