Американската актриса Ан Хейш е настанена в болница, след като

...
Американската актриса Ан Хейш е настанена в болница, след като
Коментари Харесай

Ан Хейш е пострадала тежко при катастрофа

Американската актриса Ан Хейш е настанена в болница, откакто е аварирала с автомобила си и е предизвикала пожар в къща в западен регион на Лос Анджелис в петък, предадоха ДПА и Франс прес, представени от Българска телеграфна агенция.

В формалния си акаунт в Туитър локалната противопожарна работа разгласи, че един човек е бил тежко ранен и е приет в болница.

Петдесет и девет огнеборци са пристигнали на мястото на случая и са им били нужни 65 минути, с цел да овладеят и потушат изцяло избухналия пожар, се споделя още в обявата.

От противопожарната работа в Лос Анджелис оповестяват също, че "жена, открита в транспортното средство " е била откарана в близката „ болница от парамедиците... в сериозно положение ". Няма информация за други пострадвания.

Шофьорката не е разпозната от управляващите като Хейш, само че уеб сайтът TMZ заяви, че очевидци са видели актрисата да кара наследник "Мини купър " в региона. С видеоклипове и фотоси от мястото на случая уеб сайтът твърди, че тя първо се е блъснала в гараж на жилищна постройка.

Преди хората да съумеят да оказват помощ на актрисата да излезе от колата, тя тръгнала на заден ход, твърди уеб сайтът TMZ. Малко по-късно се блъснала и в близката къща, където избухнал пожар.

Представител на актрисата отхвърли коментар на питане, отправено от в. "Лос Анджелис таймс ", отбелязва ДПА.

Ан Хейш играе в огромен брой филми през 90-те години, измежду които "Шест дни, седем нощи " и "Дони Браско ". Известна е и с ролята си в сериала "Друг свят ", която ѝ носи премия "Еми " през 1991 година, напомня Франс прес.

През 90-те години актрисата имаше връзката си с водещата Елън Дедженерис.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР