Америка в момента трепетно очаква да научи името на следващия

...
Америка в момента трепетно очаква да научи името на следващия
Коментари Харесай

София Вергара със специално съобщение към жените - slava.bg

Америка сега трепетно чака да научи името на идващия си президент, само че София Вергара желае почитателите ѝ да се концентрират върху още едно значимо нещо. По-скоро актрисата се обръща към нежната част от феновете си и им припомня да се грижат за здравето си.

На 3 ноември звездата от „ Модерно семейство “ показа фотография в Instagram, на която се вижда, че е на посещаване при доктор, носейки защитната си маска. „ За да прибавя още стрес към този ден, отидох да си направя мамография “, написа актрисата. Успокоявайки почитателите си, тя добави, че всичко е наред, а прегледът е бил профилактичен. С обявата си Вергара по-скоро желае да подсети на всички дами да не не помнят за този тип здравна консултация и да не я подценяват през годината.

Мамографията е целесъобразна за дами над 40 години, с цел да може да се засекат възможни първи проблясъци на избран тип ракови болести. Според публични статистики, дамите сред 45 и 54 години би трябвало да си вършат подобен профилактичен обзор най-малко един път годишно. За благополучие, Вергара е изцяло здрава и се грижи за себе си.

Освен че не не помни за прегледите, София неотдавна имаше мотив за празнуване. Тя се събра с сътрудника си от „ Модерно семейство “ Джеси Тайлър Фъргюсън, който неотдавна посрещна първото си дете със брачна половинка си Джъстин Микита. На участваха и Сара Хайланд, Джули Боуен, както и брачният партньор на Вергара – Джо Манганиело. За София това е била първа вечер отвън дома от 7 месеца насам.

Актрисата продължава да е най-скъпоплатената жена в малкия екран. Звездата е спечелила 43 млн. $ за предходната година, а огромна част от тях идват от работата ѝ като арбитър в предаването „ America`s Got Talent “. Останалото благосъстояние идва от рекламни покупко-продажби, стилната и бижутерийната линия на актрисата.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР