Амбър Хърд успя да впечатли с присъствието си, след като

...
Амбър Хърд успя да впечатли с присъствието си, след като
Коментари Харесай

Амбър Хърд с хиджаб, но без бельо? - slava.bg

Амбър Хърд съумя да впечатли с наличието си, откакто стана половинката на Джони Деп. След шумния им бракоразвод и обвиняванията в домашно принуждение, актрисата бе призната и като човек, на който не може да се има вяра изцяло.

34-годишната звезда още веднъж получи смесени мнения откакто показа за пътешествието си из Турция. Хърд споделяше на страницата си в Instagram фрагменти от своята почивка. На една от фотографиите се вижда по какъв начин тя е преметнала хиджаб, само че вместо да получи утвърждение, актрисата се снабди с куп негативни мнения.

По време на пътуването си в Истанбул, мнозина сметнаха, че тя освен, че не се е облякла уместно, а даже я нарекоха лицемерна.

„ Амбър Хърд няма никакво почитание към религията, нито към расата, както нееднократно сме виждали... Използва хиджаб като фешън аксесоар. Демонстрира косите и шията си, а и не носи долни дрехи “, възмути се неин почитател.

„ Покрила главата си с плат, само че не запомнила бельото? Тази фотография демонстрира каква тъкмо е Амбър Хърд – подправена. Няма по-подходящо несъгласие “, прибавя различен.

Звездата отвърна на рецензиите на своята страница, като цитира публикация от австралийско издание: „ Джамиите са същински места. Точно като музеите и църквите. Както и забрадки (където от време на време се изисква да се посетят). Тайната е разкрита “.

Коментарите под фотографията се разделиха на две. Едни, които поддържат Амбър и ѝ желаят прелестно странствуване и други, които я упрекват в двойствени послания.

източник: tialioto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР