Амбър Хърд поиска нов процес срещу бившия си съпруг, актьора

...
Амбър Хърд поиска нов процес срещу бившия си съпруг, актьора
Коментари Харесай

Амбър Хърд настоява за нов процес срещу Джони Деп заради „фалшив“ съдебен заседател

Амбър Хърд изиска нов развой против някогашния си брачен партньор, артиста Джони Деп, един месец откакто журито във Вирджиния реши най-вече в негова изгода по дело за клюка.

Правният екип на Хърд твърди в правосъдно заявление от петък, че човек, който се е явил в журито, не е бил лицето, призовано за жури , заяви Deadline.

Съдия подреди на Хърд да заплати на Деп почти 10 милиона $ обезщетение след обява от 2018 година , в която актрисата уточни себе си като жертва на домашно принуждение, само че не назова насилника си. Тогава тя получи 2 милиона $ обезщетение.
 Тежките свидетелства на Амбър Хърд против Джони Деп  Тежките свидетелства на Амбър Хърд против Джони Деп  Тежките свидетелства на Амбър Хърд против Джони Деп  Тежките свидетелства на Амбър Хърд против Джони Деп
Юридическият екип на Хърд написа, че „ Съдебен заседател № 15 “, посочен като 77-годишен в листата на правосъдните заседатели, е регистриран да гласоподава на същия адрес като 52-годишен със същото име , съгласно документите.

„ Човекът, който се яви за заседател с това име, явно беше по-млад “, написа правният екип. „ Така 52-годишният... който е член на журито в продължение на шест седмици, в никакъв случай не е бил свикан за жури на 11 април и не се е „ появил в листата “. “



Правният екип разказа в детайли по какъв начин правосъдните заседатели по време на правосъдните процеси са помолени да потвърдят самоличността си преди правосъдната работа.
 Разкритията на сестрата на Амбър Хърд в съда  Разкритията на сестрата на Амбър Хърд в съда  Разкритията на сестрата на Амбър Хърд в съда  Разкритията на сестрата на Амбър Хърд в съда  Косата - презареждане за нова младост с Revalid Аnti-Аging флуид Edna предлага Косата - презареждане за нова младост с Revalid Аnti-Аging флуид
Съдебните заседатели също са помолени да потвърдят самоличността си на уеб страница с въпросник за правосъдни заседатели в окръг Феърфакс – въпросник, който изисква от правосъдните заседатели да влязат с рождената си дата, сподели екипът.

„ Тези защитни ограничения са налице и страните разчитат на тях, с цел да ревизират самоличността на верния правосъден заседател, с цел да обезпечат обективен развой за всички страни по делото “, написа правният екип.

„ Когато тези гаранции се заобикалят или не се съблюдават, какъвто наподобява казусът тук, правото на правосъден развой и надлежният развой са подкопани и компрометирани. “
 Откровенията на Джони Деп в съда  Откровенията на Джони Деп в съда  Откровенията на Джони Деп в съда  Откровенията на Джони Деп в съда
HuffPost се свърза с правните екипи на Хърд и Деп по отношение на изказването в петък. То идва, откакто представител на Хърд сподели, че възнамерява да апелира присъдата по делото за милиони долари през юни.



Хърд, в изявление за NBC News предишния месец, сподели, че се опасява от бъдещи правосъдни каузи за клюка , тъй като би трябвало да говори за връзката си с Деп.
 Влюбените моменти на Джони Деп и Амбър Хърд  Влюбените моменти на Джони Деп и Амбър Хърд  Влюбените моменти на Джони Деп и Амбър Хърд  Влюбените моменти на Джони Деп и Амбър Хърд
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР