Алуминиево фолио при болка и за заличаване на белези Традиционната

...
Алуминиево фолио при болка и за заличаване на белези Традиционната
Коментари Харесай

Ползите от алуминиевото фолио за зравето

Алуминиево фолио при болежка и за изтриване на белези

Традиционната медицина не постоянно признава различните способи за възстановяване на здравето. Важно е, обаче, постоянно да се консултирате с доктор, преди да предприемете независимо лекуване, с цел да ви бъде сложена точна диагноза.

Биологично дейните точки имат необикновено влияние върху цялостното здравословно положение и даже могат да подобрят благополучието при редица болести с друга етиология.

Вярвате или не, алуминиевото фолио също може да помогне за лекуване, единствено в случай че се употребява вярно.

Сложете алуминиево фолио навръх мястото, което ви предизвиква дискомфорт или болежка и направете превръзка.

Този способ на различно лекуване с алуминиево фолио може да се употребява при разнообразни типове болки, изключително в ръцете, гърба, ставите, артрит и други болести.

Той освен облекчава болката, само че и оказва помощ при белези, да вземем за пример след интервенция. За тази цел се слага на мястото и се прави превръзка, с цел да се ускори резултатът.

Вижте още: Домашно сирене

Китайските лечители считат, че е най-добре да се употребява алуминиево фолио при болежка за 10 до 12 дни. Важно е освен да поставите фолиото на мястото, само че и да го увиете, тъй че да остане там допустимо най-дълго.

Можете даже да преспите с тази превръзка. След този интервал би било добре да извършите къса отмора за една или две седмици и в случай че е належащо, повторете тази различна терапия за лекуване на болежка или белези.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР